Stroomonderbrekingen

Status: U bent hier terecht voor de loadshedding lijsten

Snel zoeken

Beste EBS-klant,

Wij hebben de afgelopen dagen kennis genomen van de meldingen c.q. klachten met betrekking tot storingen die zich hebben voorgedaan te Commewijne. Op woensdag 20 juni j.l. werd de stroomvoorziening in voornoemd gebied onderbroken, doordat een graafmachine tegen een 33/12 kV combinatiemast van de EBS aan kwam met als gevolg dat deze in tweeën brak. Gisteren donderdag 28 juni werd een andere 33/12 kV combinatiemast aangereden met als gevolg een stroomonderbreking. Medewerkers van de EBS waren genoodzaakt de lijnen om te schakelen en/of af te schakelen, om zodoende herstelwerkzaamheden te kunnen verrichten.

De EBS betreurt deze incidenten ten zeerste en doet een dringend beroep op derden, die onder andere graafwerkzaamheden verrichten, alsook bestuurders van voertuigen om de geldende veiligheidsvoorschriften in acht te nemen, zulks ter voorkoming van onnodige stroomonderbrekingen. Ten aanzien van de korte stroomonderbrekingen die de afgelopen dagen meermaals zich hebben voorgedaan, is er een onderzoek gaande naar de oorzaak hiervan.

De EBS betreurt het ontstane ongerief en dankt u voor uw begrip.

GEPLAND ONDERHOUD: District WANICA donderdag 16 aug 2018  08:30 – 14:00
  • GEDEELTE VAN DE KWATTAWEG TUSSEN DE PARBHAWEG EN UPKAR  PROJECT, EUREKA PROJECT, ARIANEWEG, ANTINOWEG, ATALANTEWEG, MOHAMEDIENWEG, NARAZ VILLA PROJECT, RAMANAND PROJECT, ASRAWEG, IMANDIEWEG, JANSLAAN, KRISHNA LILAWEG, ROHANWEG, HAIDER ALIWEG, ALIBUDSWEG, HARNAMWEG, MATABADALWEG, LASKARWEG, AJMARWEG, NAPOLEONSTRAAT, PARWANILAAN, CHABALIEWEG, PARBHAWEG EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DEZE GEBIEDEN.

 

 

 

 

GEPLAND ONDERHOUD: District PARAMARIBO woensdag 15 augustus 2018  08:30 – 14:00
  • FRANCHEPANESTRAAT, ESTRELIASTRAAT, EMIELAAN, HENKIELAAN, PREVIENLAAN, RIEKELAAN, ROBBYLAAN, ANKIELAAN, ELIZELAAN, BINDASTRAAT, OSEMBOLAAN, ELLISELAAN, VAN MEERTENLAAN, AFOBAKKALAAN, GIDIONSTRAAT, ERIKLAAN, AGILLALAAN, BERSABALAAN EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DEZE GEBIEDEN.

 

 

 

 

GEPLAND ONDERHOUD: District PARAMARIBO woensdag 15 augustus 2018  08:30 – 11:00
  • GUAVESTRAAT, RIVERCLUB EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DEZE GEBIEDEN.

 

 

 

GEPLAND ONDERHOUD: District PARAMARIBO woensdag 15 augustus 2018  11:00 – 14:00
  • CLEVIA 2, LEMMETJESTRAAT, DJEROSTRAAT, PISANGREDJOSTRAAT, MAMISTRAAT, MANDERIJNSTRAAT, DJAMOESTRAAT EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DEZE GEBIEDEN.

 

 

 

GEPLAND ONDERHOUD: District PARAMARIBO donderdag 16 augustus 2018  08:30 – 14:00
  • ORMOSIASTRAAT EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DIT GEBIED.

 

 

 

GEPLAND ONDERHOUD: District PARAMARIBO donderdag 16 augustus 2018  08:30 – 14:30
  • RIVERCLUB, CONDORSTRAATM LEONSBERG MIDDENWEG, LIVANOMSTRAAT, SARIPANSTRAAT, SURYAWEG, WALDENSTRAAT, SIDODADIWEG, PISANGREDJOSTRAAT, HENDRIK MISKINSTRAAT, GUNNY’S VILLAPARK, DR. VOIGTSTRAAT, GUNPUTSTRAAT EN ALLE ZIJWEGEN DIE VOORKOMEN IN DEZE GEBIEDEN.