Gas aanvragen

OGANE is een business unit van de EBS, welke zich primair bezig houdt met de gasvoorziening in geheel Suriname. OGANE levert diensten en producten aan particulieren, ondernemers en de overheid.

Heeft u een gascilinder nodig? Dan kunt u deze bij OGANE bestellen. Er zijn verschillende formaten gascilinders beschikbaar: 20 lbs, 28 lbs en 100 lbs. De 20 lbs en 28 lbs gascilinders kunt u met medeneming van uw identiteitsbewijs aanschaffen bij OGANE te Livorno. Is uw gascilinder leeg? Dan kunt u deze laten hervullen. Bekijk hier de verkoopadressen.
Let op: het kantoor van OGANE bevindt zich op een fabrieksterrein. Er gelden dus enkele veiligheidsregels. Draag gesloten schoenen (geen slippers!) en een lange broek wanneer u het terrein betreedt.

 

100 lbs gascilinder aanvragen

Vul het aanvraag formulier in

Voor de 100 lbs gascilinders dient u een aanvraag in. Vul het aanvraagformulier in of lever het volledig ingevuld in op ons hoofdkantoor of één van onze dienstencentra.

Ga naar: contactpagina

De installatie

Informeer een week na indiending van het aanvraagformulier of de aanvraag door OGANE is goedgekeurd. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met OGANE op verkort nummer 175 toestel 909. Wanneer de aanvraag is goedgekeurd, kan uw gas installateur de installatie aanleggen.

De keuring van uw installatie

Is de installatie gereed? Neem dan contact op met OGANE om een keuringsdatum aan te vragen. Zodra de keurmeester de installatie heeft goedgekeurd, dient u keuringskosten en 2 x statiegeld te betalen. Bekijk de tarieven.

Levering gascylinder

De eerstvolgende werkdag na de goedkeuring van uw installatie, neemt u telefonisch contact op met OGANE. Informeer naar uw klantnummer en spreek de afleverdatum van uw gascilinder(s) af.

Ogane logo

Adres: Bethesdaweg 32
Tel.: 175 ext. 909.

Tussen 07:00 en 23:00 is er een gasstoringsdienst operationeel.

Via het verkort nummer 175, kunt u eventuele gasstoringen aan ons doorgeven. Wij doen er alles aan om u binnen 1 uur na melding van dienst te kunnen zijn.