Bekendmaking_Achterstallige betalingen EBS klanten Lees meer

Nieuws

Hamsteren gascilinders onnodig

PARAMARIBO 14 FEBRUARI 2023- In de afgelopen dagen is er bij de diverse gaswederverkopers een enorme toeloop van klanten te merken, die vaak ook nog meerdere gasflessen wensen aan te schaffen.

Deze “rush” is ontstaan na de debatten in De Nationale Assemblee (DNA) afgelopen week over de afschaffing van subsidies waaronder die voor o.a. kookgas.

 Deze toeloop veroorzaakt niet alleen lange rijen bij de diverse verkooppunten, maar zorgt er ook voor dat wederverkooppunten eerder door hun voorraad heen zijn en klanten naar de fabriek trekken om hun gasfles te laten hervullen. Ogane benadrukt dat er bij de fabriek geen individuele gasverkoop plaatsvindt. Tevens wijst het gasbedrijf op het verhoogde risico van het hamsteren c.q. opslaan van kookgas in flessen in huis in grote hoeveelheden. Het niet adequaat opslaan van gasflessen in grote hoeveelheden verhoogd het risico op brandgevaar.

 Ogane drukt de samenleving op het hart dat er voldoende gas in voorraad is en dat levering aan de verschillende verkooppunten dagelijks plaatsvindt. Het is daarom niet nodig om over te gaan tot het hamsteren van gas.

Fiscaal identificatienummers N.V EBS en OGANE
Paramaribo 6 januari 2023- N.V. EnergieBedrijven Suriname (N.V. EBS) en N.V. HANDELMAATSCHAPPIJ OGANE staan geregistreerd onder de volgende fiscaal identificatienummers:

N.V. ENERGIEBEDRIJVEN SURINAME: 2000005446 N.V. HANDELMAATSCHAPPIJ OGANE: 2000005454

 

Lees hier het laatste nieuws. 

 

 

 

De N.V. EBS voert tariefsaanpassingen in.

De N.V. EBS voert tariefsaanpassingen in.

Paramaribo 20 maart 2024- De N.V. Energiebedrijven Suriname (N.V. EBS) informeert al haar klanten dat er vanaf 6 maart 2024 nieuwe elektriciteitstarieven gelden. Deze verhoging is noodzakelijk zodat de subsidie op elektriciteit door de overheid kan worden afgebouwd. De aangepaste rekening komt in de maand  april 2024 uit.

Lees meer ›

KORTE STROOMUITVAL HEDENMIDDAG, GEVOLG VAN STORING AAN TWEE OPWEKEENHEDEN

KORTE STROOMUITVAL HEDENMIDDAG, GEVOLG VAN STORING AAN

TWEE OPWEKEENHEDEN

Lees meer ›

Wegomleiding Munderweg i.v.m. werkzaamheden N.V. EBS

Wegomleiding Munderweg i.v.m. werkzaamheden N.V. EBS

PARAMARIBO 14 FEBRUARI 2024-De N.V. EnergieBedrijven Suriname (N.V.EBS) maakt bekend dat in verband met noodzakelijke werkzaamheden aan het elektriciteitsnetwerk, op zondag 18 februari 2024 tussen 08:00 uur in de morgen en 17:00 uur in de middag, de Munderweg niet begaanbaar zal zijn voor het openbaar verkeer.

Lees meer ›
Procurement Notices