Key Accounts

img_keyaccounts
Als key account behoort u tot één van de grootverbruikers van stroom in Suriname waaronder casino’s, ambassades, hotels, commerciële staatsbedrijven.

Juist daarom werken wij graag met u aan een duurzame relatie. Eentje die veel verder gaat dan alleen het leveren van elektriciteit. Zo bieden we u onder meer tips en diensten om het energieverbruik van uw bedrijf te verlagen en bent u verzekerd van een dedicated service.

Door het persoonlijke contact met uw eigen key accountmanager kunnen wij effectief en efficiënt inspelen op uw behoeften. U kunt hier ook vragen naar de mogelijkheden met betrekking tot energie management. Key accounts komen automatisch in aanmerking voor een versnelde dienstverlening.

 

Corporate accounts

img_corporate

Bij de EBS begrijpen we dat iedere ondernemer specifieke behoeften heeft met betrekking elektriciteit.

Als grootverbruiker bent u voor uw economische activiteiten grotendeels afhankelijk van een optimale stroomvoorziening. Dit zelfs voor het opzetten van meerdere vestigingen. Samen met u bespreken wij uw wensen, leveren wij het product en blijven we met u in contact, zodat u zowel voor als na de aansluiting op ons elektriciteitsnetwerk, de beste dienstverlening ontvangt.

Het is van belang dat corporate klanten vroegtijdig hun vermogensaanvraag indienen, zodat de EBS ruim van te voren weet wat de energie behoefte zal zijn in een bepaald gebied en hierop al dan niet in samenwerking met de klant adequaat kan inspelen.

Voor corporate accounts bestaat verder de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een versnelde dienstverlening. Hiervoor zullen zij een brief naar de EBS moeten richten, waarin zij de noodzaak vermelden. U hoort spoedig daarna of uw verzoek is goedgekeurd.

 

Government Accounts

img_gouvernment

Onder andere de ziekenhuizen, mediabedrijven en overheidsinstanties ontvangen van de EBS een specifiek aanbod voor hun elektriciteitsaanvraag.

En omdat deze organisaties van strategisch belang zijn voor de ontwikkeling van Suriname, staat de EBS hen als betrouwbare ontwikkelingspartner bij als het gaat om de stroomvoorziening. In de praktijk betekent dit dat dergelijke organisaties kunnen rekenen op een persoonlijk advies. Hierbij zorgen we ervoor dat zowel de belangen van de klant als dat van de EBS in balans blijven.

Voor de overheid bestaat eveneens de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een versnelde dienstverlening. Een medewerker van de afdeling corporate & government accounts adviseert u verder hierover.

 

Project ontwikkelaars

img_projectontwikkelaars

Uw verkavelingsproject is bijna af, maar moet nog worden voorzien van elektriciteit; een belangrijk onderdeel van uw project. Waarschijnlijk zit u met heel veel vragen omtrent de aanleg hiervan.

De EBS is daarin uw partner. Wij geven u graag advies en werken samen met u en de installateur; vanaf de indiening van de aanvraag vermogensaanvraag tot de bouw van de infrastruktuur en de aansluiting/koppeling op ons elektriciteitsnetwerk. Wij screenen uw aanvraag alvorens deze wordt behandeld.

Voordat uw project van start gaat kunt u alvast een raming of een offerte aanvragen. Voor budgetteringsdoeleinden kunt u ook een kostenraming aanvragen. Voor de EBS is het belangrijk dat uw project toegankelijk voor haar is. De medewerkers van de afdeling helpen u graag verder indien u nog vragen heeft.